Αποστολές Προϊόντων

Αποστολές εντός Αττικής 

 Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν εντός Αττικής (με εξαιρέση απομακρισμένες περιοχές*). για αγορές άνω των € 100.00 με φορτηγά της εταιρείας μας ή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Για αγορές λιγότερες των € 100.00 το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα € 5.00 

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος : Δευτέρα & Τετάρτη: 8:30- 15:00 - Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 8:30- 14:30 & 17:00- 20:30 - Σάββατο: 9:00- 14:30 

*Εξαίρεση αποτελούν:

  • Μεγάλα ψυγεία, τα οποία δεν χωρούν να παραδοθούν από τις σκάλες (σε συνεννόηση με τον πελάτη καλείται γερανός και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη)
  • Νησιωτικές απομακρισμένες περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής (π.χ. Σαλαμίνα ,Πόρο, Αίγινα κ.τ.λ)
  • Ηπειρωτικές απομακρισμένες περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής ( Aυλώνας ,Ωρωπός,Κάλαμος,Δήλεσι,Mέγαρα,Νέα πέραμος ,Κινέτα,Ερυθρές,Βίλια,Ανάβυσσος,Kερατέα,Λαύριο,Σούνιο,Ραφήνα, Νέα Μάκρη,Πόρτο ραφτη, Κορωπί, Μαραθώνας κ.τ.λ) όπου ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς σε συννενόηση με το κατάστημά μας.
  • Το κόστος αποστολής για απομακρισμένες περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω γράφημα.

 

 

 

Αποστολές εκτός Αττικής 

Για παραδόσεις εκτός Αττικής τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη.

Σε πρακτορείο της επιλογής του ή σε συνεννόηση με το κατάστημά μας (το κατάστημά μας δε χρεώνει την μεταφορά έως το πρακτορείο στην Αθήνα) και προϋποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).