5 χρόνια εγγύηση σε κινητήρα σκούπας Siemens

 Εδώ και 114 χρόνια στη Siemens Οικιακές Συσκευές σχεδιάζουμε και παράγουμε ηλεκτρικές σκούπες εντυπωσιακά ισχυρές, αλλά και με προηγμένη τεχνολογία αιχμής που καλύπτουν κάθε σύγχρονη απαίτηση. Μέριμνά μας είναι να κατασκευάζουμε ηλεκτρικές σκούπες που παρέχουν κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού για πολλά χρόνια και με υψηλή αντοχή. 

Aπό την 1η Ιανουαρίου 2020 παρέχουμε 5ετή εγγύηση στον κινητήρα σε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Siemens, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία παραγωγής των προϊόντων μας και τη βεβαιότητά μας ότι θα ικανοποιήσουν και τα πιο αυστηρά κριτήρια επιλογής. Επωφεληθείτε της απαράμιλλης και σταθερά εγγυημένης απόδοσης της σκούπας σας, κάθε μέρα, κάθε χρόνο, αδιάκοπα, χάρη στην καλύτερη δυνατή τεχνολογία στον κινητήρα Siemens. Η εγγύηση μπορεί να ενεργοποιηθεί για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Siemens που έχουν αγοραστεί μετά την 01.01.2020. Εγγραφείτε μέσα σε 6 μήνες από την αγορά της νέας σας συσκευής στο MySiemens και επωφεληθείτε από την 5ετή εγγύηση στον κινητήρα της κορυφαίας σας σκούπας.

 Μοντέλα συσκευών, οι οποίες διαθέτουν τον κινητήρα, ο οποίος και μόνο συμμετέχει στην παρούσα επιπρόσθετη εγγύηση: VSC7SIL1 - VSC7X300 VSC7X200  - VSP3AAAA1 - VSP3AAAA - VSC3A330A  -VSC3A330  -VSC3A210 - VSC3A210A

Για κάθε χώρο και κάθε ανάγκη οι κορυφαίες σκούπες Siemens είναι εδώ.