Υπηρεσίες

 

Ανακύκλωση Συσκευών

Hεταιρεία μας σε συνεργασία με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., που αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα για την οργάνωση και τη λειτουργία του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την συγκέντωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού με σκοπό την παράδοση αυτών προς ανακύκλωση. Με την παράδοση της νέας ηλεκτρικής συσκεύης σας από το κατάστημά μας, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να παραδώσετε την παλιά σας στους μεταφορείς μας. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος για την ενέργεια αυτή.Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία τουπεριβάλλοντος και στην καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

Δωρεαν Σύνδεση

Λόγω των εξελίξεων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού και σεβόμενοι την επίσημη απόφαση της πολιτειάς ,το προσωπικό του καταστήματός μας δεν θα κάνει συνδέσεις σε συσκεύες και η παράδοση των προιόντων θα γίνεται στην είσοδο του σπιτιού. Καθώς και η παραλαβή παλαιάς συσκευής προς ανακύκλωση.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ :Δωρεάν Σύνδεση μπορεί να γίνει μόνο σε έλεύθερα πλυντήρια ρούχων, τα οποία αγοράζονται από το κατάστημά μας, με την προυπόθεση να υπάρχουν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές παροχές εγκατεστημένες.Ισχύει μόνο για τις περιοχές Εντός Αττικής.

 

Aλλαγή Φοράς θυρών

Επίσης, δυνατή είναι και η αλλαγή φοράς θυρών στα ελεύθερα ψυγεία και τους ελέυθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch, Siemens και Pitsos, με χρέωση € 20,00 (με το Φπα 24%). Εξαιρούνται οι ψυγ/κτες με γυάλινες πόρτες. Η αλλαγή φοράς των θυρών στα συγκεκριμένα, γίνεται μόνο από το τμήμα Service της Αντιπροσωπείας.